Tuesday, April 24, 2012

Ik haat wortels!

Sorry voor de botte Gargamel achtige uitspraak. Eigenlijk heb ik een hekel aan mijn eigen lompe loopstijl en het feit dat boomwortels, stoeptegels, rijplaten en ander opstekend spul mij laten merken dat ik gewoon mijn voeten op moet tillen!

Anyhow, nadat ik mezelf bij de veluwetwitrun een mooie blauwe teen gestoten had heb ik gewoon door kunnen lopen met "minimaal ongemak". Na een week of 2 voelde ik de teen bijna niet meer totdat ik over een omhoog wippende rijplaat struikelde. Au! Handjes kapot en weer een zere teen, heel de week stevige(-re ;) ) schoenen aangehad en gelukkig gewoon mijn km kunnen maken.

Vorige week was het weer raak! De pijn was weer bijna weg en... pok! Weer een boomwortel en weer dezelfde teen. Au, teen dik en blauw, zo erg heb ik 'm nog nooit gehad. Op verzoek (smeekbede) van de dokter een paar dagen rust gehouden. Omdat ik niet echt stil kan zitten maar spontaan een survival training gedaan.

Gisteren vol goede moed naar de dokter geweest, ik mag zolang ik de pijn kan verdragen doorlopen. Ja, bedankt; dat is zoiets als; "ik weet het zelf ook niet, maar je voelt zelf wel wanneer het echt mis is". Goed, dus ik ben weer aan het lopen. De stress zit er goed in nu ik mijn schema niet aan heb kunnen houden. Over een kleine twee weken de Koning van Spanje trail die ik eigenlijk toch echt op mijn VFF Spyridons wil gaan lopen.  Ik moet dus wel door en hopen dat alles goed komt. Maar als het nou niet goed komt??? Euhm, ik ga er maar gewoon niet aan denken, dan bestaat het niet en loop ik straks met twee vinger in mijn neus in Gulpen de heuveltjes op en af.

Tot die tijd gewoon mijn km maken, heel blijven en een nieuw mantra voor deze lompe kluns;
Kijk uit je doppen en til die pootjes op tijd op!En nee, wortels en ik zijn nog even geen vriendjes. Die vriendschap zal weer moeten groeien door wederzijds vertrouwen...

1 comment:

  1. Irritant he, die boomwortels in het bos :) In Gulpen zul je er ook heel wat tegenkomen, dus til die pootjes maar goed op.
    Ik ga je herkennen aan je vff's, tot volgende week!

    ReplyDelete