Thursday, May 9, 2013

Rondje Tilburg 2013

Ach, eigenlijk heb ik niks met lopen over de weg. Maar voor Rondje Tilburg maak ik graag een uitzondering. Als barefoot(style) loper is dit een dagje waarop je niet op valt en je met een groep eensgezinden mag genieten van een dagje ongedempt hardloopplezier. Natuurlijk stonden Paul en Ans van Anyones Running er ook, samen met het team en de opvallende opblaas-dinges van Vibram Five fingers. Ook Frunning had er weer een standje waar je gezellig kon praten over barefootstyle lopen, clinics, schoeisel en videoanalyses. Alleen al voor de gezelligheid zou ik daar een dag gaan helpen en kletsen met vrienden, eensgezinden en geinteresserden.  En als je dan in 2013 in 013, 13km mag lopen over een parcours waar ik anders nooit en te never niet zou lopen, dan loop ik voor de fun een rondje mee!


Samen met Marc en Michiel van Frunning heb ik het hele stuk gelopen. Eigenlijk was dit wel een goede keuze. Ik ben gewend om lang en rustig te lopen en vooral in "the zone" te blijven hangen. Marc en Michiel zijn snelle lopers (voor mij in ieder geval wel), en houden er absoluut niet van een stabiel tempo te lopen. En dus mocht ik ook aan het werk, versnellinkje hier, rare inhaalactie daar... de laatste kilometer was ook een leuk spelletje, telkens als ik weer bij was versnelde de heren weer en kon ik weer een tandje bijschakelen, haha. Eigenlijk kon ik het prima aan, en herstelde ik na de finish snel, maar om zo buiten je comfort-zone te lopen is weer eens een leuke ervaring. De uurtjes na het lopen lekker in de zon gingen ook weer veen te snel voorbij. Volgende keer weer? Wie weet...



1 comment:

  1. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding an intro to my website on your next post? I will return the favor. Please email me back. Thanks!

    Randy
    randydavis387 at gmail.com

    Gadgets

    ReplyDelete